All Images Header
Ventilatieberekening maken?

Maak eenvoudig een ventilatieberekening

Met de rekensoftware van BINK Software is het eenvoudig mogelijk om een ventilatieberekening volgens NEN 1087 te maken. BINK Software is al sinds 1987 een betrouwbare partner en heeft vandaag de dag ruim 3000 gebruikers bij 800 verschillende organisaties. Met de module ventilatieberekening wordt een rapportage gemaakt van alle ventilatievoorzieningen in een gebouw en of deze voldoen aan het Bouwbesluit.

Advies

Bij BINK Software bent u verzekerd van goede ondersteuning. Via de helpdesk, ontvangt u altijd professioneel en deskundig advies. Tevens is de rekensoftware van BINK Software gebruiksvriendelijk en efficiënt, omdat onze klanten structureel nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van de software.

De module ventilatieberekening maakt deel uit van de uniforme BINK omgeving, daardoor is de ingevoerde gebouw- en installatie informatie direct beschikbaar in de andere BINK rekenmodulen zoals koellast, energieprestatie, dynamische simulatie, daglicht, en gebruiksoppervlakte. Spuiventilatie is als uitbreiding beschikbaar.

BINK aanschaffen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met BINK? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Klik hier voor meer informatie

 

Contact Offerte aanvragen

Contact

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.