All Images Header
Thermische gebouwsimulatie

Thermische gebouwsimulatie

BINK Software levert sinds 1987 organisaties in de bouw- en installatiebranche thermische gebouwsimulatie software. Klanten zijn nauw betrokken bij het ontwikkelen van de software, waardoor de rekensoftware gebruiksvriendelijk en efficiënt is. Tevens bent u bij BINK Software verzekerd van een uitstekende service. Bij de helpdesk ontvangt u altijd professioneel en deskundig advies wanneer u vragen heeft over het gebruik van de BINK rekensoftware.

Installatietechnische en bouwkundige rekensoftware

Al ruim 800 organisaties met meer dan 3000 gebruikers maken op dit moment gebruik van de rekensoftware van BINK Software om installatie- en gebouwontwerpen door te rekenen. Het totale BINK pakket bestaat uit 25 programma’s. De diverse programma’s zijn onderdeel van bepaalde suites, maar zijn ook apart verkrijgbaar. U kunt er dus ook voor kiezen om uw eigen pakket samen te stellen waaronder thermische gebouwsimulatiesoftware.

BINK aanschaffen

Heeft interesse in wat BINK Software voor u kan betekenen op het gebied van thermische gebouwsimulatie? Neem dan contact op met de BINK helpdesk.

Voor meer info over thermische gebouwsimulatie klik hier

Contact Offerte aanvragen

Contact

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.