Referenties

Woningstichting Den Helder haalt hoger rendement met BINK
Ontwerpen, berekenen en tekenen van werktuigbouwkundige installaties, dat doet werktuigbouwkundige Peter van Doorn veel met software van BINK.
Pedro van Beers van CBB: "Het voelt bijna als familie"
In de meeste nieuwsbrieven vind je ze wel: de enthousiaste verhalen van altijd even tevreden klanten. Eigenlijk zou je ook wel eens een kritisch verhaal willen lezen. Helaas moeten we u teleurstellen. Pedro van Beers is gewoon onverholen enthousiast over BINK software. Niet alleen over de Bouwbesluit suite waar hij zowat dag en nacht mee werkt, maar vooral over de samenwerking met de mensen van BINK.
ADEK: "In één oogopslag: TO binnen de grenzen"
Ad Dekker van ADEK Installatie Advies over restauratieproject Artis: ‘Ook de eisen van vogels en apen geen probleem in DYWAG.’
Sijperda-Hardy: "Voor mij is BINK de beste software"
Installatietechnisch adviesbureau Sijperda-Hardy in IJlst roemt de uitgebreide toepassingen, het gebruiksgemak en de mogelijkheid om pakketten te koppelen. In de vijftien jaar dat het bureau klant is bij BINK zijn alle BINK-modulen aangeschaft.
Walstra: "Ingesteld op de laatste normen"
Ontwerp- en adviesburo Walstra in Assen werkt al veertien jaar met de programmatuur van BINK en kent de pakketten vanaf de pilots. Elk nieuw programma wordt meteen aangeschaft.”