Thematec: "Altijd snel een passende oplossing"

Theo Manshanden van ThematecTapwater, riolering en gas. Dat zijn de modules waar Theo Manshanden met zijn bedrijf Thematec in Zwaagdijk het meest mee werkt. Hij tekent en doet de werkvoorbereiding voor loodgietersbedrijven.

Bij de BINK Tapwater eXtra module was Theo vanaf het begin betrokken. Hij deed zelfs mee aan een pilot, een testperiode van een nieuw programma.

Zorgvuldig rekenen om legionellaproblemen te vermijden

Theo: “Ik werkte aan de berekeningen voor studentenhuisvesting in Amsterdam. Een groot project, met zevenhonderd woningen, een kinderdagverblijf, woonkamers en studieruimtes. Ruim 9 kilometer leiding was er nodig en verschillende warmwatercentrales. De berekening moest extra zorgvuldig zijn om legionellaproblemen te vermijden.

Enorme tijdwinst

Met de hand zou ik weken aan het rekenen zijn geweest. Het scheelt heel veel tijd als je dat met een computerprogramma kunt doen. Daarom deed ik graag mee aan een test van de nieuwe module, hoewel ik wist dat ik verschillende bugs kon verwachten.

Met problemen belde ik de helpdesk, die zo snel mogelijk terugbelde met een passende oplossing. Intussen is het tekenwerk afgerond en wordt het project gebouwd.

Met BINK kan ik goed door een deur. Ze zijn accuraat en denken altijd met me mee, en dat is prettig werken.”

Doelgroepen

Deze referentie is interessant voor de volgende doelgroep: