Actueel

Bekijk hieronder de nieuwsberichten van BINK software.

DYWAG voldoet aan eisen BREAAM 11-04-2013
Thermisch simulatieprogramma DYWAG van BINK Software voldoet aan de eisen die door BREAAM aan berekeningen worden gesteld.
Central Heating bespaart tijd met BINK Builder 09-04-2013
Via dxf-bestanden een groot project inlezen in Builder en vervolgens direct een warmteverliesberekening maken, bespaarde Central Heating veel tijd.
Many of BINK 20-03-2013
Een verrassend gastenboek op het 25-jarig jubileumfeest van BINK software. Een feest van herkenning...........?
BINK Rekenmarkt geopend! 21-02-2013
De Rekenmarkt is opgezet voor en door BINK software gebruikers. Even geen tijd om zelf te rekenen? Hier vindt u installateurs, installatietechnisch en bouwkundig adviseurs die u verder kunnen helpen. Of wilt u juist uw rekendiensten aanbieden? Plaats uw advertentie dan op de BINK Rekenmarkt. Reageer snel want de komende maanden mag uw advertentie gratis op de markt staan.
BINK EPG voldoet aan eisen BRL 9501 25-01-2013
De EPG programmatuur is in opdracht van BINK software BV uitvoerig getest door IKOB-BKB op basis van de testen zoals door ISSO zijn omschreven in de BRL 9501.
Over BINK

BINK Software BV is toonaangevende leverancier van technische rekensoftware voor de bouw- en installatiebranche. Ruim 700 organisaties variërend van éénmanszaak tot grote bouw- en installatiebedrijven en meer dan 3000 gebruikers maken momenteel gebruik van BINK. Meer...

Meer....