Actueel

Bekijk hieronder de nieuwsberichten van BINK software.

NVBV Kennisdag geslaagd! 25-06-2013
Ondanks een kleiner aantal bezoekers dan voorgaande jaren was de NVBV Kennisdag zeer geslaagd te noemen. Een kleine 150 bezoekers uit de bouwfysica wereld volgden de verschillende sessies over energie, geluid, brand, comfort en gezondheid.
NVBV organiseert 5de Kennisdag Bouwfysica 28-05-2013
Op donderdag 20 juni organiseert de NVBV de Kennisdag Bouwfysica. Het thema van deze informatieve dag is; Bits, Bytes en Bouwfysica. De sprekers van de parallelsessies behandelen de mogelijkheden en onmogelijkheden van digitaal meten, modelleren en monitoren. BINK software zal die dag aanwezig zijn op de kennismarkt samen met studenten van het Forze team uit Delft.
Meldpunt voor uitwisselproblemen in de Bouw! 22-05-2013
Wie problemen ondervindt bij de uitwisseling van informatie tussen verschillende soorten software, kan dat op de nieuwe website van VIOS melden. VIOS lost problemen van gebruikers op. Eindelijk kunnen gebruikers op één centrale plaats terecht voor een concrete oplossing voor een praktisch uitwisselprobleem.
Forze team Delft gesponsord door BINK software 06-05-2013
Voor het tweede jaar sponsort BINK software Forze, het waterstof raceteam van de Technische Universiteit Delft. Het huidige team zal medio juli 2013 de Forze VI presenteren, gebaseerd op de Lotus Super 7.
BINK informeert Belgische markt over DYWAG 17-04-2013
BINK software informeert Belgische ontwerpers en installateurs over DYWAG tijdens een workshop in haar vestiging in Sint Niklaas. Met deze software kan men het gedrag van een gebouw dynamisch simuleren voordat de eerste steen is gelegd.
Over BINK

BINK Software BV is toonaangevende leverancier van technische rekensoftware voor de bouw- en installatiebranche. Ruim 700 organisaties variërend van éénmanszaak tot grote bouw- en installatiebedrijven en meer dan 3000 gebruikers maken momenteel gebruik van BINK. Meer...

Meer....