Actueel

Bekijk hieronder de nieuwsberichten van BINK software.

Sneller werken met BIM Checker 17-09-2013
Met de BIM Checker kunt u controleren of IFC- en gbXML-bestanden geschikt zijn voor gebruik in BINK. De BIM Checker wordt gratis ter beschikking gesteld door BINK software. Kijk op www.bimchecker.nl hoe handig deze tool voor u is.
Update BINK 9 05-09-2013
Vanaf donderdag 5 september is er een update van BINK 9 beschikbaar. Deze nieuwe versie heeft een frisse, lichte en duidelijke lay-out gekregen. Dit maakt het beeld een stuk rustiger en geeft een betere contrastverhouding. Daarnaast zijn er veel uitbreidingen en verbeteringen toegevoegd.
Eerste BINK app gratis verkrijgbaar! 02-09-2013
BINK software heeft een app voor Glaser ontwikkeld. Een handige tool waarmee u op elke locatie de vochthuishouding van een constructie kunt bepalen. En het mooie is: deze app kost u helemaal niets.
Release BINK 8.9 12-08-2013
Met de release van BINK 8.9 zijn weer vele nieuwe functionaliteiten aan de BINK programmatuur toegevoegd. Zoals de uitgebreide BIM functionaliteit: BIM connector (GBXML & IFC). Wilt u weten welke voordelen BINK u kan brengen lees dan verder en probeer gratis de nieuwste software.
Niet praten, maar doen: BIMMEN met BINK ! 04-07-2013
De Installatie Vakbeurs te Hardenberg staat voor BINK software in het teken van BIM. Van 10 t/m 12 september vindt de 15de Installatie Vakbeurs Hardenberg plaats. BINK software is wederom present. Op stand 242 in hal 2 kunt u BIMMEN met BINK.
Over BINK

BINK Software BV is toonaangevende leverancier van technische rekensoftware voor de bouw- en installatiebranche. Ruim 700 organisaties variërend van éénmanszaak tot grote bouw- en installatiebedrijven en meer dan 3000 gebruikers maken momenteel gebruik van BINK. Meer...

Meer....