Actueel

Bekijk hieronder de nieuwsberichten van BINK software.

Eerste BINK app gratis verkrijgbaar! 02-09-2013
BINK software heeft een app voor Glaser ontwikkeld. Een handige tool waarmee u op elke locatie de vochthuishouding van een constructie kunt bepalen. En het mooie is: deze app kost u helemaal niets.
Release BINK 8.9 12-08-2013
Met de release van BINK 8.9 zijn weer vele nieuwe functionaliteiten aan de BINK programmatuur toegevoegd. Zoals de uitgebreide BIM functionaliteit: BIM connector (GBXML & IFC). Wilt u weten welke voordelen BINK u kan brengen lees dan verder en probeer gratis de nieuwste software.
Niet praten, maar doen: BIMMEN met BINK ! 04-07-2013
De Installatie Vakbeurs te Hardenberg staat voor BINK software in het teken van BIM. Van 10 t/m 12 september vindt de 15de Installatie Vakbeurs Hardenberg plaats. BINK software is wederom present. Op stand 242 in hal 2 kunt u BIMMEN met BINK.
NVBV Kennisdag geslaagd! 25-06-2013
Ondanks een kleiner aantal bezoekers dan voorgaande jaren was de NVBV Kennisdag zeer geslaagd te noemen. Een kleine 150 bezoekers uit de bouwfysica wereld volgden de verschillende sessies over energie, geluid, brand, comfort en gezondheid.
NVBV organiseert 5de Kennisdag Bouwfysica 28-05-2013
Op donderdag 20 juni organiseert de NVBV de Kennisdag Bouwfysica. Het thema van deze informatieve dag is; Bits, Bytes en Bouwfysica. De sprekers van de parallelsessies behandelen de mogelijkheden en onmogelijkheden van digitaal meten, modelleren en monitoren. BINK software zal die dag aanwezig zijn op de kennismarkt samen met studenten van het Forze team uit Delft.
Over BINK

BINK Software BV is toonaangevende leverancier van technische rekensoftware voor de bouw- en installatiebranche. Ruim 700 organisaties variërend van éénmanszaak tot grote bouw- en installatiebedrijven en meer dan 3000 gebruikers maken momenteel gebruik van BINK. Meer...

Meer....