BINK Bouwfysica referenties

Nieuwe basisgereedschappen voor elke installateur?
Met behulp van 3D-ontwerp en dynamische gebouwsimulatie, het energieverbruik van een gebouw vooraf bepalen.
HK Engineering: "Alles draait om licht en lucht"
“Het nieuwe pand van BINK was een oude remise dat nu getransformeerd is tot kantoor,” vertelt Hans Kraak uit Soest. “Als installatietechnisch adviseur zorg ik ervoor dat mensen het naar hun zin hebben in het pand. Maar toen ik het voor het eerst zag, heb ik me wel even achter mijn oren gekrabd. Het pand is heel diep en heeft alleen ramen aan de voorkant, waardoor te weinig daglicht kan binnendringen. En alles draait om licht en lucht. Als mensen dat hebben is de rest bijzaak.”
Walstra: "Ingesteld op de laatste normen"
Ontwerp- en adviesburo Walstra in Assen werkt al veertien jaar met de programmatuur van BINK en kent de pakketten vanaf de pilots. Elk nieuw programma wordt meteen aangeschaft.”
Sijperda-Hardy: "Voor mij is BINK de beste software"
Installatietechnisch adviesbureau Sijperda-Hardy in IJlst roemt de uitgebreide toepassingen, het gebruiksgemak en de mogelijkheid om pakketten te koppelen. In de vijftien jaar dat het bureau klant is bij BINK zijn alle BINK-modulen aangeschaft.
ADEK: "In één oogopslag: TO binnen de grenzen"
Ad Dekker van ADEK Installatie Advies over restauratieproject Artis: ‘Ook de eisen van vogels en apen geen probleem in DYWAG.’