BINK software BV is de toonaangevende leverancier van technische rekensoftware voor de bouw- en installatiebranche. Ruim 800 organisaties variërend van éénmanszaak tot grote bouw- en installatiebedrijven maken momenteel gebruik van BINK. Vanaf haar start in 1987 is BINK een betrouwbare partner voor duizenden gebruikers. Meer...

Bel ons op
+31 (0)78-7400200
Nieuws

Veel show tijdens 'enige echte OpenBIM Event'

21-07-2014

Het ‘enige echte OpenBIM event’ in De Landgoederij in Bunnik was een bijzondere bijeenkomst omdat een reeks leveranciers en resellers voor het eerst gebroederlijk op een podium spraken over de toekomst van OpenBIM.

Lees verder >>>

Het enige échte OpenBIM event '14

10-06-2014

Dinsdag 24 juni vindt het enige échte OpenBIM event plaats te Nieuwegein. Betere ontwerpen, snellere doorlooptijden, heldere communicatie en optimaal inzicht in en vermindering van kosten. Dát is de kracht van samenwerken op basis van open standaarden. Mis het niet en meld u nu aan voor dit gratis event.

Lees verder >>>

BINK software geeft support tijdens BIMCaseweek

21-05-2014

Voor de vijfde maal op rij zal BINK software de BIMCaseweek ondersteunen. Gedurende 4 dagen gaan 3 teams met elkaar de strijd aan om hun opdracht met een zo hoog mogelijk BIMgehalte uit te voeren.

Lees verder >>>
Meer nieuws...