All Images Header
CV, koel of riolering leidingberekening?

Rekensoftware voor leidingberekening

Voor een leidingberekening van CV installaties, koeling en riolering kunt u terecht bij BINK Software. Wij bieden organisaties in de bouw- en installatiebranche diverse installatietechnische en bouwkundige rekenmodules aan waaronder CV en koelleiding berekening. De rekensoftware van BINK is gebruiksvriendelijk en efficiënt, aangezien onze klanten nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van de rekensoftware.

Hulp bij uw leidingberekening

Met BINK bent u verzekerd van een deskundige telefonische ondersteuning bij uw leidingberekening. U kunt rekenen op deskundig en professioneel advies van onze helpdesk. Sinds 1987 is BINK Software een betrouwbare partner voor vele gebruikers. Vandaag de dag maken ruim 800 organisaties met meer dan 3000 gebruikers dagelijks gebruik van onze rekensoftware. U kunt bij BINK Software kiezen voor een compleet pakket van 25 rekenmodules, maar u kunt ook uw eigen pakket samenstellen aan de hand van losse modules.

Leiding berekenen volgens ISSO 18

Vragen?

Indien u meer informatie wilt over de mogelijkheden die BINK Software biedt voor de diverse leidingberekeningen, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk.

Klik hier voor meer informatie over leidingberekeningen

Contact Offerte aanvragen

Contact

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.