All Images Header
Koellast berekenen

Eenvoudig koellast berekenen

Bij BINK Software bent u op het juiste adres om de koellast voor uw gebouw te berekenen. BINK is sinds 1987 een betrouwbare partner van rekensoftware voor vele gebruikers in de bouw- en installatiebranche. De rekensoftware van BINK biedt de mogelijkheid om op gemakkelijke wijze een koellastberekening volgens ISSO 8 te maken. U kunt daarbij rekenen op de ondersteuning van onze professionele en deskundige helpdesk.

BINK Software helpt bij koellastberekening

Klanten van BINK Software zijn nauw betrokken bij het ontwikkelen van de software, waardoor de rekensoftware van BINK Software gebruiksvriendelijk en efficiënt is. Het is daarom niet voor niets dat ruim 800 organisaties met meer dan 3000 gebruikers gebruik maken van BINK. Daarbij krijgen gebruikers altijd deskundige ondersteuning van de helpdesk.

Koellast berekenen volgens ISSO 8

Vragen?

BINK Software biedt verschillende pakketten aan met diverse rekenprogramma’s voor installatie, waaronder de koellastberekening. Er is ook de mogelijkheid om de module Koellast los aan te schaffen. Bent u geïnteresseerd in een van de pakketten of losse modules van BINK? Of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de helpdesk van BINK Software. Zij staan u graag te woord.

Voor meer info

 

Contact Offerte aanvragen

Contact

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.