All Images Header

Kingspan psi-waarden BINK bibliotheek

Kingspan psi-waarden BINK bibliotheek

 Kingspan details in BINK bibliotheek

Voordelen van Kingspan berekende psi-waarden

Beantwoorden aan de huidige EPC-eis is geen eenvoudige klus: waarmee maakt u het verschil? Met bouwkundige maatregelen zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van isolatie, het tegengaan van infiltratie en het reduceren van koudebruggen of installatietechnische maatregelen zoals verwarming met een hoog rendement, nauwkeurig berekende ventilatie en alternatieve energieoplossingen? Meestal is het een ingewikkelde combinatie van beide. En dat levert een heleboel keuzes op.

Kingspan Insulation levert met de berekende Ψ-waarde eenvoudig een oplossing.

Veel energieverlies wordt veroorzaakt door koudebruggen bij detailaansluitingen. Met hoogwaardig isolatiemateriaal van Kingspan Insulation beperkt u dat energieverlies tot een minimum. We hebben voor de meest voorkomende detailaansluitingen de Ψ-waarde (psi-waarde) beschikbaar gesteld in de Kingspan bibliotheek.

Toepassing in BINK

De waarden uit deze details kunnen worden gebruikt in de BINK modules EPG en Warmteverlies. De bibliotheek met de detailaansluitingen is te downloaden bij BINK Algemeen > Downloads via de klantenpostbus.

BINK Tip

Hoe kan ik een bibliotheek inladen in mijn huidige project?

Via bestand linksboven > “open project als bibliotheek” kan het project ingeladen worden. Nadat het project ingeladen is kan naast de standaard bibliotheek ook uit de externe bibliotheek gekozen worden.

Het importeren van externe bibliotheken gaat nu via het ‘Bibliotheek’ paneel dat aan de rechterzijde van het scherm te vinden is.

edit externe bibliotheek