All Images Header

Bij BINK weten ze waar ze over praten

Bij BINK weten ze waar ze over praten

Feenstra Verwarming BV is al bijna zestig jaar specialist in het installeren van cv- en warmwatersystemen in woning- en utiliteitsbouw. Inmiddels is Feenstra uitgegroeid tot een enorm concern met vestigingen door heel Nederland. Ze adviseren, installeren, voeren preventief en correctief onderhoud uit en ondersteunen bedrijven, instellingen en particulieren bij het nemen van belangrijke investeringsbeslissingen. Onlangs stapte het hele bedrijf over op de software van BINK.

Altijd up-to-date

“Het grootste voordeel van BINK software is dat de modulen altijd heel actueel zijn. Elke normwijziging wordt vrijwel meteen verwerkt en bovendien ontvang je automatisch een update van het betreffende programma.”

Ook over het gebruiksgemak van de software is men bij Feenstra te spreken.

“Natuurlijk is het in het begin even wennen. Maar zodra je thuis bent in de programmatuur, werkt het uitstekend. Ideaal is ook dat leidingnetwerken grafisch kunnen worden opgezet. Dat bespaart ons heel veel tijd.”

Als extra pluspunt noemt men het feit dat de gebouwinformatie maar één keer hoeft te worden ingevoerd.

“Behalve de tijdbesparing die dat oplevert, beperk je daarmee ook het risico op (invoer)fouten.”

Prima ondersteuning

Feenstra Verwarming werkt momenteel met de volledige Installatie suite met als eXtra modulen de Koellastberekening, Rioleringberekening en de EPG. Op de vraag of men tevreden is over de ondersteuning vanuit BINK, is het antwoord duidelijk:

“Die is meer dan prima. Bij vragen of onduidelijkheden kunnen we altijd terecht bij de helpdesk. Deze is niet alleen goed bereikbaar, maar ook erg oplettend en bekwaam. Als we zelf twijfelen over de juistheid van de door ons ingevoerde gegevens, sturen we de berekening ter controle door. En weet men daar altijd meteen de fouten eruit te halen. Ze weten waar ze het over hebben.”