All Images Header

BINK geeft mij een familiegevoel

BINK geeft mij een familiegevoel

Louis Dorsthorst heeft een installatieadviesbureau in Winterswijk. Met BINK software werkt hij al een jaar of tien.

BINK geeft mij een familiegevoel.Louis Dorsthorst

“Zijn er nieuwe programma’s of updates, dan organiseert BINK relatiedagen. Dat gaat veel verder dan een gewone softwareleverancier doet. Die persoonlijke aandacht stel ik erg op prijs.”

BINK voor Bouw en Installatie

De klantenkring van Dorsthorst is heel divers, daarom gebruikt hij de Installatiesuite en de Bouwbesluitsuite. Zo maakte hij een warmteverlies- en een koellastberekening voor een crematorium in Aalten en een warmteverliesberekening voor vrijetijdsmarkt Obelink in Winterswijk. In het laatste gebouw werden nieuwe hoogrendementheaters geplaatst.

“Het grootste voordeel van BINK software? Door een keer de gegevens goed in te voeren, kun je met een paar keer klikken heel veel verschillende berekeningen maken.”

Altijd op de hoogte van belangrijke wijzigingen

De markt van de installatietechniek verandert snel. Daarom wordt het bureau overspoeld met documentatie van allerlei leveranciers. Zijn er belangrijke wijzigingen, dan schakelt Louis de helpdesk van BINK in.

“Men is altijd al van de wijzigingen op de hoogte. Het moet al heel raar lopen wil je daar niet mee uit de voeten kunnen. Met BINK is het prima werken!”