All Images Header

Cursussen

Om een nog beter inzicht te verkrijgen en uw vaardigheden te verbeteren biedt BINK Software diverse cursussen aan. Door het volgen van een training werkt u nog sneller met BINK en haalt u het maximale rendement uit de rekensoftware.

BINK introductiecursus

Nieuwe BINK gebruikers bieden wij een introductiecursus aan waarbij u een compleet overzicht krijgt van de reken- en rapportagemogelijkheden die de BINK programmatuur biedt.
Deze cursus geven wij op de werkplek met uw computer. Eventuele instellingen van uw computer worden hierbij gecontroleerd en in overleg met u aangepast. De cursus wordt gegeven door een instructeur aan maximaal 2 medewerkers per keer. Hierdoor is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen die u heeft.

Aantal personen max. 2 personen
Duur één dagdeel van 3 uur
Kosten € 395,- (ex. BTW en reisvergoeding á € 0,90/km)

BINK instructiecursus

Ervaren BINK gebruikers bieden wij instructiecursussen aan voor de diverse BINK softwaremodules van Installatietechniek, Bouwbesluit, Energieprestatie en Bouwfysica.Tijdens de cursus wordt uitgebreid ingegaan op de mogelijkheden van betreffend thema. Deze cursus geven wij bij u op locatie. U krijgt de gelegenheid om aan de hand van een concreet voorbeeld of project dieper in te gaan op de behandelde stof. Bij deze cursus gaat u zelf aan de slag met de BINK programmatuur. De BINK instructeur helpt u vervolgens op de verschillende onderdelen de benodigde vaardigheid te verkrijgen.

Aantal personen 2 personen of meer
Duur één of twee dagdelen van 3 uur
Kosten € 450,- voor 2 personen (ex. BTW en reisvergoeding á € 0,90/km)
voor elke persoon extra € 175,- per dagdeel

BINK groepscursus

Gedurende het jaar worden groepscursussen op diverse locaties in het land gegeven. Thema’s zijn; stromingsberekeningen, warmteverliesberekeningen, EPG bepaling, gebouwsimulatie en nog veel meer. De cursusdata voor de aankomende tijd zijn als volgt:

Geen Evenementen