All Images Header

BINK Software op de Installatie Vakbeurs Hardenberg

BINK Software op de Installatie Vakbeurs Hardenberg

installatievakbeurs

Op de beurs

Na een jaartje te hebben overgeslagen, staan we dit jaar weer op de Installatie Vakbeurs te Hardenberg. Kom langs en zie hoe u tijd en geld bespaart met onze gebruiksvriendelijke ontwerpsoftware. Reserveer alvast een dag in uw agenda voor deze informatieve beurs.

Het BINK team verwelkomt u van 8 t/m 10 september graag op stand 214 in hal 2.

Bespaar met BINK

BINK Software kenmerkt zich door haar brede spectrum aan ontwerptechnische berekeningen voor installatietechniek, bouwbesluit en bouwfysica. U maakt vanuit een centraal datamodel berekeningen voor warmteverlies, koellast, leidingen, thermische simulatie, daglicht, ventilatie, geluidwering gevel, gebruiksoppervlakte en galm. Met een éénmalige invoer maakt u diverse berekeningen wat u veel tijd en dus energie bespaart.

BIM

Bimt u al of bent u zich aan het oriënteren op BIM? Loop dan onze stand binnen en wij tonen u de mogelijkheden met BINK.

Nieuwe BINK modulen

Deze zomer zijn de Belgische en Europese warmteverliesberekeningen gelanceerd. Ook kunt u kennismaken met BINK Brando.

Gebruiksvriendelijke leidingberekeningen

Staat u op het punt om over te stappen of ontwerpsoftware aan te schaffen dan zijn de BINK stromingsmodulen uitermate geschikt voor u. Zeer gebruiksvriendelijk, prettig geprijsd en met ondersteuning van een ervaren helpdesk.