All Images Header

Activiteiten

Van tijd tot tijd organiseert BINK activiteiten waaraan gratis deelgenomen kan worden. Hieronder staan de activiteiten die op dit moment gaande zijn. Neem contact op met de helpdesk voor meer informatie.

BINK BIM Tour

In april 2015 start BINK software met een tour door Nederland en België langs alle BINK klanten. Het doel van deze tour is om samen met uw bedrijf te evalueren hoe de BINK programmatuur nu wordt ingezet en of dit volledig voldoet aan uw verwachtingen. Wellicht zijn er mogelijkheden om hierin verbeteringen aan te brengen. Dit geldt bijvoorbeeld voor het invoeren van gegevens. Er zijn talloze mogelijkheden om informatie van bestaande gebouwmodellen over te nemen ten behoeve van berekeningen.

Misschien is dit voor u al praktijk, maar wellicht is dat nog helemaal niet aan de orde en wilt u zich op de hoogte stellen van de huidige mogelijkheden.

Voor wie is de tour interessant?

  • Bedrijven die het gebruik van BINK willen evalueren en onderzoeken hoe zij het pakket optimaal kunnen inzetten
  • Bedrijven die zich willen oriënteren op BIM en onderzoeken hoe BINK hieraan kan bijdragen
  • Bedrijven die met een concreet BIM project bezig zijn en ondersteuning willen vanuit BINK

Aan deze activiteit zijn voor u geen kosten verbonden, alleen wat van uw tijd of dat van uw medewerker(s). We starten de tour door Nederland en België in april en gaan voorlopig door tot eind december dit jaar. Dus ruim de tijd om een keer een afspraak in te plannen.

Meld u hier aan

 

of bel even met de BINK helpdesk voor meer informatie!

BINK Hands-on sessie

U bent op zoek naar technische rekensoftware die binnen uw bedrijf past?

Dan zijn de BINK hands-on sessies een prima manier om kennis te maken met BINK. Deze sessies zijn specifiek gericht op het in korte tijd leren kennen van het softwarepakket. Na een korte introductie gaat u direct op uw laptop aan de slag met het programma. Na afloop ontvangt u een tijdelijke licentie waarmee u nog een dertigtal dagen de software kunt uitproberen. Voor een hands-on sessie zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, meld u daarom op tijd aan.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meld u hier aan