All Images Header

DGMR BINK op NVBV-Kennisdag

DGMR BINK op NVBV-Kennisdag

Tijdens de NVBV-Kennisdag op woensdag 14 juni 2017 tonen wij ons complete aanbod van hoogwaardige softwareproducten voor bouwfysische berekeningen. Hier besteden wij onder andere veel aandacht aan ons nieuwste softwareproduct BINK Brando Professional. Dé software-oplossing voor het berekenen van brandoverslag vanuit BIM-modellen.

Hoofdsponsor publieksprijs

Op de NVBV-Kennisdag laten wij niet alleen onze softwareproducten zien, wij zijn tevens hoofdsponsor van de BINK Software Publieksprijs 2017. Deze prijs wordt uitgereikt aan één van de drie afstudeerders die zijn genomineerd voor de Kees van der Lindenprijs. Het beste afstudeerproject wordt gekozen door de vakjury onder leiding van Cees van der Linden zelf. Het aanwezige publiek mag ook zijn stem uitbrengen op de afstudeerder met de beste pitch van zijn of haar afstudeeronderzoek. De winnaar of winnares wordt bekroond met de BINK Software Publieksprijs en ontvangt een jaar lang gratis gebruik van al onze softwareproducten voor bouwfysische berekeningen inclusief support.

Bouwfysica en bouwfysicus in transitie

De 7e NVBV-Kennisdag vindt plaats in de Bouwcampus op het terrein van de TU-Delft. Het ochtendprogramma bevat keynotes en parallelsessies over het centrale thema van de 7e Kennisdag: de bouwfysica en de bouwfysicus in transitie. ’s Middags worden nieuwe kennis en verbeterde inzichten gepresenteerd over de thema’s energie, duurzaamheid, binnenmilieu, geluid en brandveiligheid.

Hier leest u meer over het programma en kunt u zich aanmelden