All Images Header

DGMR BINK Brando Professional

DGMR BINK Brando Professional

Voor ieder ontwerp moet worden aangetoond dat de weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit. Het modelleren en invoeren van gebouwkenmerken en brandwerende eigenschappen van constructie-onderdelen is hierbij vaak een tijdrovende en kostbare klus. Brando Professional brengt daar nu verandering in. Met deze nieuwe software-oplossing van DGMR BINK worden alle gebouwgegevens direct vanuit uw BIM-model overgenomen. Dit voorkomt fouten en zorgt ervoor dat u veel sneller modelleert en accurater rekent dan u tot op heden gewend bent.

Nieuwe norm

Brando Professional rekent volgens de NEN 6068:2016+C1, de nieuwste norm voor het berekenen van weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag (WBDBO) van constructies tussen brandcompartimenten. Met deze nieuwe norm worden ook de effecten van overstekken, belemmeringen, hellende daken en dakopeningen inzichtelijk. Het invoeren van deze extra gebouwkenmerken doet u met Brando Professional in een handomdraai.

Unieke BIM-integratie

Met Brando Professional beschikt u over een softwarepakket met een krachtige BIM-integratie. Door de slimme importfunctionaliteit van de BINK 9 software kunt u de gebouwkenmerken vanuit BIM-modellen eenvoudig gebruiken voor uw WBDBO-berekeningen. Is uw project niet in BIM uitgewerkt? Geen punt! Ook met de grafische 3D-invoer van BINK Builder en de uitstekende importmogelijkheden vanuit SketchUp en DXF stelt u snel en eenvoudig uw rekenmodellen samen.

Betrouwbare uitkomsten

De rekenfunctionaliteit van Brando Professional is ontwikkeld met en gevalideerd door DGMR Bouw. DGMR is een van de meest toonaangevende ingenieursbureaus op het gebied van brandveiligheid. De gevalideerde rekenresultaten worden met Brando Professional weergegeven in heldere rapportages. Bovendien heeft u de mogelijkheid om deze te exporteren naar Excel. Met Brando Professional maakt u zo duidelijke en betrouwbare rapportages om in te dienen bij uw bouwaanvraag.

Direct aan de slag

U beschikt al over Brando Professional voor slechts € 558,- per jaar. Om u direct te laten profiteren van de vele voordelen van Brando Professional kunt u een demo downloaden.

Demo downloaden