All Images Header

Brandoverslag vanuit BIM met Brando Professional

Brandoverslag vanuit BIM met Brando Professional

Voor ieder ontwerp moet worden aangetoond dat de weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit. Het modelleren en invoeren van gebouwkenmerken en brandwerende eigenschappen van constructie-onderdelen is hierbij vaak een tijdrovende en kostbare klus. Brando Professional brengt daar nu verandering in. Met deze nieuwe software-oplossing van DGMR BINK worden alle gebouwgegevens direct vanuit uw BIM-model overgenomen. Dit voorkomt fouten en zorgt ervoor dat u veel sneller modelleert en accurater rekent dan u tot op heden gewend bent.

Nieuwe norm

Brando Professional rekent volgens de NEN 6068:2016+C1, de nieuwste norm voor het berekenen van weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag (WBDBO) van constructies tussen brandcompartimenten. Met deze nieuwe norm worden ook de effecten van overstekken, belemmeringen, hellende daken en dakopeningen inzichtelijk. Het invoeren van deze extra gebouwkenmerken doet u met Brando Professional in een handomdraai.

Unieke BIM-integratie

Met Brando Professional beschikt u over een softwarepakket met een krachtige BIM-integratie. Door de slimme importfunctionaliteit van de BINK 9 software kunt u de gebouwkenmerken vanuit BIM-modellen eenvoudig gebruiken voor uw WBDBO-berekeningen. Is uw project niet in BIM uitgewerkt? Geen punt! Ook met de grafische 3D-invoer van BINK Builder en de uitstekende importmogelijkheden vanuit SketchUp en DXF stelt u snel en eenvoudig uw rekenmodellen samen.

Betrouwbare uitkomsten

De rekenfunctionaliteit van Brando Professional is ontwikkeld met en gevalideerd door DGMR Bouw. DGMR is een van de meest toonaangevende ingenieursbureaus op het gebied van brandveiligheid. De gevalideerde rekenresultaten worden met Brando Professional weergegeven in heldere rapportages. Bovendien heeft u de mogelijkheid om deze te exporteren naar Excel. Met Brando Professional maakt u zo duidelijke en betrouwbare rapportages om in te dienen bij uw bouwaanvraag.

Direct aan de slag

U beschikt al over Brando Professional voor slechts € 540,- per jaar. Om u direct te laten profiteren van de vele voordelen van Brando Professional bieden wij de software nu tijdelijk aan met helpdeskondersteuning en gratis cursus! Hier kunt u het bestelformulier en de productbrochure downloaden.

Eerst uitproberen voordat u bestelt?

Wij laten u graag kennismaken met Brando Professional tijdens één van onze gratis workshops. Onder begeleiding van onze adviseur krijgt u hierdoor een goede indruk van de mogelijkheden.

Datum 11 april 2017
Tijd 10:00 – 12:00
Locatie DGMR Arnhem

Van Pallandstraat 9-11

6814 GM Arnhem

Datum 24 april 2017
Tijd 13:00 – 15:00
Locatie DGMR Den Haag

Casuariestraat 5

2511 VB Den Haag

 

Bespaar ook veel tijd en geld met Brando Professional en neem om te bestellen, u aan te melden voor de gratis workshop of voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs op (078) 7400 200 of mail naar: sales@binksoftware.nl

Aanmelden Brando Workshop

Meldt u hier aan voor de gratis workshop van Brando Professional.