All Images Header

BINK Software en DGMR Software gaan samen verder

BINK Software en DGMR Software gaan samen verder

Richard Schmidt, Lisa van Steenis

Met trots delen wij u mee dat BINK Software samengaat met DGMR Software. Vanaf 1 januari 2017 trekken wij gezamenlijk op. BINK Software is al jaren een vertrouwde leverancier van rekensoftware voor de bouw- en installatiebranche. Door de samenvoeging met DGMR Software kunnen wij u nog beter blijven voorzien van hoogwaardige producten.

De software die BINK ontwikkelt, past uitstekend binnen de terreinen waarop DGMR Software en DGMR Raadgevende Ingenieurs actief zijn. Onze producten vullen elkaar aan, waardoor wij een brede groep klanten kunnen voorzien van praktijkgerichte software op het gebied van milieu, bouw, installatie, BIM en duurzaamheid. Bovendien kunnen DGMR en BINK van elkaars kennis gebruik maken en voordeel halen uit de synergie die door de samenvoeging ontstaat.

Verandert er iets voor u? De medewerkers van BINK Software blijven u ondersteunen en voorzien van de meest up-to-date rekensoftware. Het vertrouwde telefoonnummer en e-mailadres blijven ongewijzigd, zodat we u zo optimaal mogelijk kunnen blijven bedienen.

Wij vertrouwen erop dat het samengaan van BINK Software en DGMR Software enkel positieve veranderingen zal brengen. Neem gerust contact op met Lisa van Steenis of Richard Schmidt op 078-7400200 of info@binksoftware.nl.

Meer informatie over DGMR vindt u op www.dgmr.nl en www.dgmrsoftware.nl