All Images Header

BINK 8 en 9 vernieuwd!

BINK 8 en 9 vernieuwd!

Upgrade BINK 8.11

De upgrade van versie 8.11 is nu beschikbaar. Alle voorgaande updates zijn hierin opgenomen. Waaronder de belangrijke update van persfittingen. Door het gebruik van persfittingen in kunststof leidingen kunnen er aanzienlijke vernauwingen ontstaan bij het gebruik van koppelstukken. En vernauwing betekent extra weerstand. Omdat niet altijd de diameters bekend zijn is het in de tapwater- en leiding-cv-berekening nu mogelijk handmatig diameters in te voeren. U rekent dan nog accurater.

Ook een zeer handige update is de IFC import van rioleringnetten getekend in Revit. Het getekende net wordt berekend in BINK en vervolgens worden de resultaten teruggeschreven naar Revit. Het scheelt u als ontwerper veel tijd en de kans op fouten wordt een stuk geringer.

De door Microsoft veroorzaakte problemen door de laatste Windows 10 update is in versie 8.11 opgelost.

In de luchtkanalenberekening ISSO 17 zijn de nieuwste materialen van DYKA AIR opgenomen.

De 8.11 versie ondersteunt de nieuwe generatie 4k schermen of ook wel bekend als de Ultra High Definition Television (UHDTV)

Tot slot is de algehele look van de software opgefrist.

Deze nieuwe versie van BINK 8.11 staat in de postbus van al onze gebruikers https://klanten.binksoftware.nl/v9/user/login. De benodigde licentiesleutel ontvangt u ook per e-mail.

Update BINK 9

De modulen Daglichttoetreding, Ventilatie en Spuiventilatie maken nu ook onderdeel uit van BINK 9.

Met Daglichttoetreding is het nu zeer eenvoudig om overstekken en belemmeringen te bepalen. U kunt de daglichttoetreding van een ruimte zowel op numerieke wijze invoeren als gebruikmaken van het 3D-gebouwmodel de Builder. Met Builder worden alle hoeken automatisch bepaald vanuit het 3D-gebouwmodel. Wijzigingen aan daglichtopeningen in het gebouwmodel zijn snel doorgevoerd. Zo berekent u binnen korte tijd diverse varianten en komt u tot een optimaal ontwerp.

Nu alle bouwbesluitberekeningen naar BINK 9 zijn gemigreerd is het nog eenvoudiger om met het 3D-gebouwmodel Builder diverse energieberekeningen te maken zoals energieprestatie, warmteverlies, koellast, daglicht, ventilatie, gebruiksoppervlakte en gebouwsimulatie.

Wilt u kennismaken met deze voordelen van de vele BINK berekeningen, neemt u dan contact met ons op telefonisch 078-7400201 of stuur een mail naar sales@binksoftware.nl.

U kunt ons natuurlijk ook bezoeken op de VSK 2018 van 6 t/m 9 februari in de jaarbeurs om te zien wat DGMR BINK Software voor u kan beteken. U vindt ons in hal 10 op de stand van ISSO.