All Images Header

Het BIM event op de Installatie Vakbeurs Hardenberg

Het BIM event op de Installatie Vakbeurs Hardenberg

 3-partijen bink riolering

3-Partijen BIM

BINK Software, Linthorst Techniek en Itannex tonen u de mogelijkheden van BIM tijdens een seminar op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2016. Samenwerking in de meest praktische zin van het woord: Hoe kunnen we BIM concreet toepassen?

• De vraag vanuit de installatie sector: Linthorst Techniek
• Het geschikte gereedschap leveren: BINK Software
• Het begeleiden van het proces: Itannex

Bent u al gestart met BIM te implementeren of staat u nog aan het begin van deze werkwijze, dan is dit seminar zeker interessant om te bezoeken. Wij informeren u graag en helpen het BIM proces in gang te zetten of verder te begeleiden.

Koppeling tussen Revit en BINK

In samenwerking met Linthorst Techniek, BINK Software en Itannex is in de afgelopen maanden hard gewerkt om een bi-directionele koppeling te realiseren tussen Revit MEP en BINK Riolering. Dit houdt in dat de in Revit MEP gemodelleerde riolering (middels open standaard IFC) berekend kan worden met BINK volgens de bijbehorende norm NEN 3215. De resultaten worden vervolgens weer teruggegeven aan Revit waarbij de riolering automatisch volgens de gecertificeerde norm gedimensioneerd wordt. Deze bi-directionele koppeling is toegepast binnen een BIM project bij Linthorst Techniek waarbij een tijdbesparing van meerdere mandagen is gerealiseerd. Het geheel is vastgelegd in een protocol en zal tijdens het seminar voorafgaand aan de Installatie Vakbeurs Hardenberg op 14 september gedemonstreerd worden.

Klik hier voor een overzicht van het programma
U bent ook van harte welkom op de BINK Software stand 246 in hal 2!

Aanmelden