All Images Header

2017 jaar van synergie voor DGMR Software

2017 jaar van synergie voor DGMR Software

Afgelopen jaar stond voor ons in het teken van de synergie. Zo zijn ons BINK team en productportfolio overgenomen door DGMR Software. Met deze overname is onze positie nog meer versterkt in de markt van softwareproducten voor de bouw- en installatiebranche. Belangrijke toegevoegde waarde van BINK voor DGMR is de integratie tussen de rekensoftware en het BIM-model. Doordat veel datagegevens overgenomen worden vanuit deze 3D-gebouwmodellen rekent u sneller accurater dan u gewend bent en kunt u bovendien eenvoudig variantstudies maken.

Samenwerking leidt tot efficiënte brandoverslagberekening

De synergie tussen BINK en DGMR heeft dit jaar al geleid tot de ontwikkeling van Brando Professional. Een efficiënte oplossing voor het maken van brandoverslagberekeningen. Het delen en intensiveren van kennis en ontwikkelaars leidt tot het verbeteren van alle softwareproducten op het gebied van bouw, installaties en milieu.

Nieuwe softwareontwikkelingen

DGMR Software is met haar Geomilieu leidend op het gebied van milieusoftware.  Het nieuwste pakket ontwikkeld door DGMR Software en Earth Energie Advies is Bouwtrend, dé online tool waarmee de belangrijkste kenmerken van de Nederlandse woningbouw kunnen worden geanalyseerd.

Ook aankomend jaar staan zoals u van ons gewend bent weer de nodige interessante softwareontwikkelingen op de planning. De aankomende nieuwsbrieven zullen wij u hierover nader informeren.

Het DGMR BINK team wenst u een voorspoedig 2018

Voor dit jaar danken wij u voor de prettige samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen.
Het DGMR BINK team wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig 2018 toe!